Dnes je pondělí 20. 11. 2017 svátek má Nikola
tel. +420 481 313 520 | email. info@korunniprinc.cz

Recenze

Dobrý den,
 
koupili jsme rodičům voucher na pobyt ve vašem hotelu, který uplatnili minulý týden.
Dostala jsem za úkol vyjádřit vám touto cestou poděkování a velkou pochvalu - rodiče se vrátili nadšení z prostředí, milého a vstřícného přístupu personálu hotelu a jídla.
Ještě jednou díky a přeji hodně úspěchů a příjemných hostů!
 
S pozdravem
 
Marta Šimberská  4.5.2013

26.8.2013Dobrý den Vám všem do hotelu,

měli jsme tu čest být u Vás ubytovaní před 14 dny a musím psát pouze pozitivní hodnocení. Byli jsme velmi mile překvapeni ubytováním a hlavně službami v hotelové restauraci. Od Vašeho personálu by se mohl učit ne jeden člověk v branži. Kuchyně naprosto famósní a recepce taky vždy k dispozici. Děkujeme Vám moc za skvělé služby. Na tuhle dovolenou dlouho nezapomeneme
PS: A čepovaný Gambrinus neměl žádnou chybu :-)

S pozdravem, zase někdy, zdraví Eva a Tomáš Supovi z Ostravy

16.8.2013      .  

20.5.2013

 

 Vážení,
chtěli bychom Vám touto cestou poděkovat za krásné tři dny, které jsme u Vás mohli strávit minulý týden.
Nejen fakt, že to bylo takové "vybočení" z normálního běhu života, ale i pěkné chování celého personálu, se kterým jsme se setkali, bylo velmi příjemné, což v dnešní době bohužel není všude samozřejmostí. Proto jsme velmi rádi, že náš syn měl při výběru pobytu pro nás jako dárek "šťastnou ruku".
 
Ještě jednou děkujeme a naše vzpomínky na chvíle prožité u Vás budou jen a jen kladné.
PS  Vaše pizza nemá chybu!
                                                                S pozdravem manželé Čermákovi z Jihlavy

 

Janička Jaňule Karadžosovápřidal(a) příspěvek naKorunní Princ New
úterý 21.5.2013
Včerejší oběd u Vás byl velmi dobrý, polévka, hlavní chod a pak jsme k tomu dostali moučník. Takovou obsluhu úsměvavou jsem nikde dlouho neviděla.

 

21.5.2013

 

Dobrý den,
chtěl bych se vyjádřit ke službám poskytovaným v hotelu Korunní Princ v Turnově. Pobyt nám věnovali prostřednictvím slevového voucheru naši rodinní příslušníci. Vlastní objednávku jsme realizovali na poslední chvíli, těsně před vypršením termínu voucheru, přesto při objednávání pobytu nám pracovnice na recepci vyšly všemožně vstříc. Při vlastním pobytu jsme zjistili, že takto dobré služby poskytuje hotel i v dalších oblastech služeb, ať již v jednání na recepci, v hotelové restauraci i v komunikaci s pokojskou. Služeb ubytování ve slevových akcích využíváme velmi často a setkáváme se s různou úrovní služeb, u vás jsme ale byli naprosto spokojeni. Proto tímto chci vyjádřit poděkování zaměstnancům hotelu za profesionální přístup k hostům hotelu. Jsem přesvědčen, že na základě těchto zkušeností se do vašeho hotelu hosté rádi vracejí.  
S pozdravem Karel Kašpar

 
HODNOCENÍ NA SLEVOMATU ze 14.4.2014(bez podpisu): Vše naprosto dokonalé, příjemný personál jak na recepci tak v restauraci, a jídlo vynikající, velké porce a chuťově nej...... děkujeme  
Vážená paní, vážený pane, dovolte mi, abych Vám tímto e-mailem poděkovala za zajištění našeho pobytu ve Vašem hotelu. Vše proběhlo velmi hladce a ve velmi přátelské atmosféře - od samotného objednání a rezervace pobytu až po zajištění balíčků na cestu a odvoz z hotelu na nádraží. Chtěla bych jménem svým, ale i jménem tatínka poděkovat všem zaměstnancům hotelu a restaurace, kteří se o nás maximálně nadstandardně starali. Byli jsme u Vás moc spokojeni a rádi bychom se k Vám vrátili. Svoji spokojenost jsem si dovolila vyjádřit i prostřednictvím sociální sítě Facebook.  
Mějte se moc hezky a ať se daří!  
Spoustu spokojených hostů jako jsme byli my dva  
přejí Hana a Jiří Kubicovi, Žulová.  
 
11.9.2014 Dobrý den. Posílám krásné poděkování dnes již z našeho milého domova. Dojeli jsme dnes v 16,30 do našeho milovaného Boru s milými vzpomínkami na Turnov, kde se nám velmi líbilo díky příjemným lidem. Jak v recepci, tak i v hotelu. Výtečné servírky podávaly jídlo vždy s příjemným úsměvem a dámy z recepce nám pomohly se vším, s čím jsme si nevěděli rady. Budeme se rádi vracet, dovolí-li nám zdraví a finance. Ještě jednou mnoho pozdravů všem Jaromír a Jaroslava Vlčkovi 

 

Alexis
Rodina s malými dětmi
06.05.2013

Vše výborně připraveno, přijeli jsme dříve ale i přes to nás hned ubytovali. Cestovali jsme s ročním dítkem, postýlka byla vzorně připravena. Výborně hodnotím také restauraci, ochotný personál.

Vše v pořádku.

Dobrý den,

minulý týden jsme s manželkou strávili dvě noci ve vašem hotelu a byli jsme velmi spokojeni s milým personálem jak na recepci,tak v kuchyni,kde jsme si vždy pochutnali na skvěle připraveném jídle!Tímto bychom Vám chtěli poděkovat a popřát mnoho úspěchů a hodně spokojených návštěvníků.

Václav a Růžena Horákovi z Mníšku pod Brdy

9.7.2013 

Vážený pane Hortvíku,

jelikož jsme byly minulý týden u Vás v Hotelu Korunní princ ubytované s kamarádkou na pětidenním pobytu, chtěla bych touto cestou vyjádřit spokojenost s pracovnicemi recepce i zaměstnanci restaurace. Musím podotknout, že pochvala patří i kuchaři, který minulý týden vařil jídla. Všem chodům večeře se nedá nic vytknout, naopak polévky, večeře i dezerty nebo saláty byly vynikající!!

Prosím vyřiďte ještě jednou velkou pochvalu  již zmíněným Vašim zaměstnancům, protože v dnešní době se setkat s příjemnou obsluhou po celodenní směně je skutečně vzácnost. Věřím, že v budoucnu ještě Váš hotel navštívíme neboť jsme ani zdaleka nestihli vše, co Český ráj nabízí.

S pozdravem a přáním úspěchů ve Vaší práci i skvělých zaměstnanců přejí

Věra Růžičková a Pavla Lohrová, Plzeň

Vážení, dovolte nám ještě jednou poděkovat za příjemně strávený týden ve vašem hotelu. V hotelu na recepci i restauraci ochotný a usměvavý personál, služby na profesionální úrovni, výborné jídlo, navíc krásné počasí a nekonečné množství přírodnícha kulturních památek v okolí. Co víc si ještě k ideální dovolené přát? Byli jsme u vás poprvé, ale určitě ne naposled. Ještě jednou všem děkujeme. Karlíkovi z Benešova

 

Dobrý den,

rádi bychom touto formou poděkovali za nadstandardně vlídné přijetí, kterého se nám ve vašem hotelu dostalo. Původně jsme v rámci ubytování u vás a polopenze  plánovali navštívit na oběd pro změnu jinou restauraci než tu Vaši, ale slečna servírka Klára R. se o nás i naše tři malé neposedné caparty starala s takovou laskavostí, které nám zkrátka nedovolila jít jinam. Oba s manželem jsme říkali, že mít vlastní hotel, tuto slečnu bychom zaměstnali již po pětiminutovém rozhovoru. Zkrátka trefa do černého. Vše je o lidech a úspěch firmy v mnohém o jejich zaměstnancích. K výběru takové servírky ( i všech ostatních zaměstnanců) vám blahopřejeme!

S přátelským pozdravem

Dobrkovští z Mladé Boleslavi a Mrázkovi z Chebu

 
Pavel Vítek  
28.7.2014 (před 2 dny)  
komu: Hotel Korunní princ TURNOV  
Dobrý den, chtěli bychom Vám moc poděkovat za překrásný pobyt. Všichni jste byli moc milí:-) Jídlo bylo perfektní.Opravdu velké porce.Obsluha v restauraci milá, ochotná, usměvává :-) O recepci platí to samé :-).Pokoje krásné. Ještě jednou moc a moc děkujeme za perfektní dovolenou 
 
11.6.2014  
Dobrý den. 
Posíláme krásné poděkování dnes již z našeho milého domova. Dojeli jsme dnes v 16,30 do našeho milovaného Boru s milými vzpomínkami na Turnov, kde se nám velmi líbilo díky příjemným lidem. Jak v recepci, tak i v hotelu. Výtečné servirky podávaly jídlo vždy s příjemným úsměvem a dámy z recepce nám pomohly se vším, s čím jsme si nevěděli rady. Budeme se rádi vracet, dovolí-li nám zdraví a finance. Ještě jednou mnoho pozdravů všem Jaromír a Jaroslava Vlčkovi 
 
 
 
26 srpen 2014  
Vážení,  
v květnu jsme byli ubytováni ve Vašem hotelu a byli jsme naprosto nadšeni z velmi vstřícného a milého chování Vašeho personálu. Všichni byli velice usměvaví a ochotní, což se dnes již moc nevidí. Zejména bychom chtěli vyzdvihnout Veroniku Horáčkovou. Animační program pod vedením Kristiny Ištvánkové byl též bez chyby a naši kluci byli naprosto unešeni. Komunikaci a spolupráci s pokojskými a recepčními rovněž hodnotíme na výbornou. A k tomu všemu ještě vynikající jídlo.... Prostě od té doby, co jsme u Vás byli, Vás doporučujme každému! Všem zaměstnancům hotelu touto cestou děkujeme a přejeme, ať jim tento přístup k zákazníkům vydrží.  
S pozdravem, manželé Harvanovi z Benešova 
 
Dobrý den, chtěli bychom touto cestou poděkovat a vychválit služby, které nám byli v tomto týdnu poskytnuty při pětidenním pobytu ve vašem hotelu na slevový voucher. Byli jsme velmi mile překvapeni, že i přes nákup pobytu přes slevový portál jsme automaticky a velmi vstřícně obdrželi vše, co bylo na voucheru deklarováno. Bohaté snídaně, velmi milý a vstřícný personál restaurace i recepce, kde nám ochotně poradili možnosti výletů. Cítili jsme se tady ohromně! Děkujeme. Termerovi z Karviné (srpen 2014)
HODNOCENÍ NA SLEVOMATU z 15.4.2014(bez podpisu): Moc, moc prijemny pobyt! Vsechen personal velmi mily a ochotny, jidlo fantasticke, restaurace nadherna, obrovske porce, ze se ani nedaly snist, u vecere byl i kouzelnik. Tez jizda na konich na statku byla uzasna a za 200kc/hod se projely všechny tri nase holcicky, každa 20min a mohly i klusat. Pani od koni byla také strasne fajn. Vse na jednicku s hvězdičkou.
Chtěl jsem jmenem cele rodiny podekovat za prikladny pristup celeho personalu,hlavne ochotu obsluhy v restauraci a pochvalit vybornou kuchyni.Dekujeme. S pozdravem Treterovi z Trebice
Dobrý den,
chtěl bych Vám dodatečně poděkovat za příjemný pobyt ve vašem hotelu v období 14.-18.05.2013. Mile nás překvapil vstřícný personál na recepci (paní Králíková a její kolegyně) ochotná a vždy usměvavá obsluha v restauraci, kvalitní ubytování v centru města a vynikající kuchyně. Celkově na nás hotel udělal velmi dobrý dojem a všem jej můžeme doporučit! Rádi se k vám znovu někdy vrátíme!! Srdečně zdravím ze Zlína Ing. Zdenek Klapil 21.6.2013
Společně s přítelem bychom Vám chtěli vyslovit tu největší pochvalu, kterou si Váš hotel 100% zaslouží:-) Měli jsme to potěšení strávit ve Vašem hotelu několik dní a nemohli jsme si jej vynachválit. Největší díky patří zdejšímu personálu, který se o nás vzorně staral, milé paní recepční, která nám vyšla maximálně vstříc, usměvavé, vstřícné a trpělivé obsluze a šéfkuchaři, který nám dopřával ty nejlepší dobroty. Ubytování bylo pěkné a pohodlné. Velice se nám tady líbilo a určitě se sem co nevidět vrátíme:-) S pozdravem Mičkerová Lucie & Příhoda Petr

Zpracovávám...